Vertically moving a spawn path/node?

Post everything from general questions, to modding questions, to map WIPs to releases. (SWBF1 only)

Moderator: Moderators

Droid Pilot Assassin
User avatar
Posts: 1968
Joined: Mon Jan 19, 2009 5:58 pm
Projects :: Star Wars Battlefront Legacy

Vertically moving a spawn path/node?

Postby ggctuk » Mon Jun 19, 2017 4:46 am

Is there a way to move a spawn path or node along the Y axis? At the moment, it appears paths I create are grounded to the terrain and I can't move a node along the Y axis.

Jedi Admin
User avatar
Posts: 10833
Joined: Wed Sep 07, 2005 11:42 pm
Location: Indiana
Projects :: No Mod project currently.
Games I'm Playing :: Destiny
xbox live or psn: No gamertag set

Re: Vertically moving a spawn path/node?

Postby Teancum » Mon Jun 19, 2017 6:50 am

I'm almost positive there is, but it's been so long. If I remember right you hold a button and use the mouse. Shift? I'd have to look through the ZeroEditor config files to be sure. Maybe that'll help someone else remember.

Droid Pilot Assassin
User avatar
Posts: 1968
Joined: Mon Jan 19, 2009 5:58 pm
Projects :: Star Wars Battlefront Legacy

Re: Vertically moving a spawn path/node?

Postby ggctuk » Mon Jun 19, 2017 7:27 am

Thanks. I thought it'd be the same button as vertically moving objects and regions, but that doesn't work.

Resistance Leader
User avatar
Posts: 4874
Joined: Tue Feb 09, 2010 8:43 pm
Location: Los Angeles, CA
Projects :: EVERYWHERE
Games I'm Playing :: Dark Souls + BF4
xbox live or psn: Marth8880

Re: Vertically moving a spawn path/node?

Postby Marth8880 » Mon Jun 19, 2017 2:05 pm

Tean's correct. Hold LShift + hold LMB + drag mouse up and down to set path node height.

EDIT:

Wait rip, just realized you said you got it working. Well then. :P

Droid Pilot Assassin
User avatar
Posts: 1968
Joined: Mon Jan 19, 2009 5:58 pm
Projects :: Star Wars Battlefront Legacy

Re: Vertically moving a spawn path/node?

Postby ggctuk » Mon Jun 19, 2017 2:06 pm

Thank you :)

EDIT: Nope, I hadn't got it working before you posted because Teancum wasn't sure.

Sergeant Major
User avatar
Posts: 239
Joined: Thu Apr 02, 2009 7:02 am
Location: Bulgaria
Projects :: Remaking FR Battlefront 3 Tatooine map.
Games I'm Playing :: nothing for now
xbox live or psn: No gamertag set

Re: Vertically moving a spawn path/node?

Postby Ginev » Thu Jul 27, 2017 11:13 am

ggctuck i think that me and you think the same way.Like me have some connection.I was testing how to move path nodes vertically and suddenly im checking here and you are asking the same.The force is strong in this place :D

Return to All things SWBF1

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest