Eddie's New Death Star

Post everything from general questions, to modding questions, to map WIPs to releases. (SWBF1 only)

Moderator: Moderators

hooteni

Postby hooteni » Sat Dec 11, 2004 4:08 pm

so should i reinstall ur level in the addin folder?

Gametoast Supporter
User avatar
Posts: 366
Joined: Mon Oct 18, 2004 3:27 pm

Postby eddie » Sat Dec 11, 2004 4:12 pm

You can just move it to AddOn if it is somewhere else. It should be: AddOn and under it you should have Eddie_NewDeathStar (and TAT3 if you have it). I just tried it myself: deleted Eddie_DeathStar from my AddOn, downloaded exe form here, run it and it works (v0.6).

hooteni

Postby hooteni » Sat Dec 11, 2004 4:13 pm

ok, lemme, try it... thanks anyways if it deosnt work, but my tat3 level is just in program files, not in any other folder.

hooteni

Postby hooteni » Sat Dec 11, 2004 4:17 pm

no luck, i dont even have an addon folder just an addin (probably another game) but, I'll get it eventually, my bro's a computer wizz, but thanks anyways!

Gametoast Supporter
User avatar
Posts: 366
Joined: Mon Oct 18, 2004 3:27 pm

Postby eddie » Sat Dec 11, 2004 4:18 pm

This is my folder structure:

Image

hooteni

Postby hooteni » Sat Dec 11, 2004 4:24 pm

i dont have any of those folders, (swbf, gamedata, addon, anything, so im going to reinstall the main game with those folders, then try it again, thanks anyways!

Gametoast Supporter
User avatar
Posts: 366
Joined: Mon Oct 18, 2004 3:27 pm

Postby eddie » Sat Dec 11, 2004 4:28 pm

Nobody had any problems in the past, I am sorry you are. Maybe your game is not installed on default locations maybe it is on D: drive instead of C:... Reinstalling should help just make sure to reapply official 1.1 patch.

Sith
User avatar
Posts: 1278
Joined: Fri Oct 15, 2004 6:34 pm
Location: Germany

Postby Rends » Sat Dec 11, 2004 6:48 pm

I just downloaded and installed the map in my addon folder without trouble. And the Game is installed on my D: drive.

Gametoast Supporter
User avatar
Posts: 366
Joined: Mon Oct 18, 2004 3:27 pm

Postby eddie » Sat Dec 11, 2004 7:30 pm

Thanx Rends for your info. I hope hooteni will get it eventualy. Anyhow, continuing presentation of battle for naboo map. Looks like imp/all got their hands on aats and the night has fallen on naboo (good moonlight tho):

Image

Gametoast Supporter
User avatar
Posts: 366
Joined: Mon Oct 18, 2004 3:27 pm

Postby eddie » Sun Dec 12, 2004 12:16 pm

Dragonum,

I sent a Private Message to you (PM). Can you check it out and send a repsonse back please?

2nd Lieutenant
User avatar
Posts: 405
Joined: Tue Nov 16, 2004 4:08 pm

Postby Dragonum » Sun Dec 12, 2004 12:30 pm

eddie wrote:Dragonum,

I sent a Private Message to you (PM). Can you check it out and send a repsonse back please?


You have a PM

Gametoast Supporter
User avatar
Posts: 366
Joined: Mon Oct 18, 2004 3:27 pm

Postby eddie » Sun Dec 12, 2004 12:47 pm

didn't get anything. Can you just send it to my email: edin@odraz.ba

edit: got it thanx!

hooteni

Postby hooteni » Sun Dec 12, 2004 3:57 pm

it works now, thanks eddie, rends a bunch. love the new map :D :D :D

Gametoast Supporter
User avatar
Posts: 366
Joined: Mon Oct 18, 2004 3:27 pm

Postby eddie » Mon Dec 13, 2004 3:52 am

Here is progress screens for Eddie's Battle for Naboo map. It is in 0.9 release and it should be available for download tonight/tommorow. It uses mod1 logic so I will post install info once it is up on gametoast server.

Image

Gametoast Supporter
User avatar
Posts: 366
Joined: Mon Oct 18, 2004 3:27 pm

Postby eddie » Mon Dec 13, 2004 1:40 pm

just a quick info for people running death star map over dedicated server:

"Aha, just downloaded ded server, check it out and this is what you have to do:
Copy mapinfo.txt from TAT3 to Eddie_NewDeathStar folder. Open mapinfo.txt in
Eddie_NewDeathStar folder and delete stuf from it and type

GCW,DEATH STAR: EDDIE DEATH STAR CW,mod1a,alliance,imperial,200,200

Now, I did not try to play it since I have single machine at home, but when I run ded server and choose deathstar map it loads and you get that white window first loading.... and then Game, mission, teams, score ....so it should be OK"

Gametoast Supporter
User avatar
Posts: 366
Joined: Mon Oct 18, 2004 3:27 pm

Postby eddie » Tue Dec 21, 2004 4:49 pm

Kinda made some kind of trench for DS map:

Image

nitro

Postby nitro » Tue Dec 21, 2004 5:46 pm

nice idea, now if u could place a whole bunch of turrets in that trench, then its just like the movie, nice work though and especially for doin it without the tools !

Gametoast Supporter
User avatar
Posts: 366
Joined: Mon Oct 18, 2004 3:27 pm

Postby eddie » Tue Dec 21, 2004 6:22 pm

well, kind of like movie but not realy. I need tools to make it from scretch, to shape terrain the proper way.

Previous

Return to All things SWBF1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest