Change name of side through LUA?

In this forum you will find and post information regarding the modding of Star Wars Battlefront 2. DO NOT POST MOD IDEAS/REQUESTS.

Moderator: Moderators

Major
User avatar
Posts: 528
Joined: Mon Jul 04, 2016 10:56 pm
Location: STRAYA MATE
Projects :: Yavin Valley of Ruins
Games I'm Playing :: SWBF2

Change name of side through LUA?

Postby SkinnyODST » Mon Jan 22, 2018 10:32 pm

So you`ve got "CIS" and "Republic" as the chooseable sides in a map, and you want to change the name of one of those sides to something else. You can do so by changing it in the editlocalise.bat, but what about doing it through the LUA so the name change is only on certain maps? Is this possible?

Resistance Leader
User avatar
Posts: 5203
Joined: Tue Feb 09, 2010 8:43 pm
Location: Edinburgh, UK
Projects :: EVERYWHERE + Zero Munge + TCW
Games I'm Playing :: The Forest
xbox live or psn: Marth8880

Re: Change name of side through LUA?

Postby Marth8880 » Mon Jan 22, 2018 11:10 pm

no

Jedi Admin
User avatar
Posts: 11025
Joined: Wed Sep 07, 2005 11:42 pm
Location: Indiana
Projects :: No Mod project currently.
Games I'm Playing :: Destiny
xbox live or psn: No gamertag set

Re: Change name of side through LUA?

Postby Teancum » Mon Jan 22, 2018 11:28 pm

SetTeamName([team], [new name]) works like that. [team] can be the identifier (IMP, REP, etc) or the team number.

SetTeamName (3, "ewoks")

Resistance Leader
User avatar
Posts: 5203
Joined: Tue Feb 09, 2010 8:43 pm
Location: Edinburgh, UK
Projects :: EVERYWHERE + Zero Munge + TCW
Games I'm Playing :: The Forest
xbox live or psn: Marth8880

Re: Change name of side through LUA?

Postby Marth8880 » Wed Jan 24, 2018 6:47 pm

Teancum wrote:SetTeamName([team], [new name]) works like that. [team] can be the identifier (IMP, REP, etc) or the team number.

SetTeamName (3, "ewoks")

Will that change the team's displayed name though? :O

Jedi Admin
User avatar
Posts: 11025
Joined: Wed Sep 07, 2005 11:42 pm
Location: Indiana
Projects :: No Mod project currently.
Games I'm Playing :: Destiny
xbox live or psn: No gamertag set

Re: Change name of side through LUA?

Postby Teancum » Wed Jan 24, 2018 9:04 pm

Yep, take a look at kas2_hunt.lua

Sergeant Major
Posts: 231
Joined: Sat Feb 04, 2017 5:52 pm
Location: Milky Way
Projects :: Star Wars A New Frontier
Games I'm Playing :: SWBF2 2005
xbox live or psn: No gamertag set

Re: Change name of side through LUA?

Postby LitFam » Wed Jan 24, 2018 10:34 pm

This saves a bunch of time instead of localization! Thanks Teancum :angel:

Return to SWBF2 Modding

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest