Help! jeds in Geo1_xl

In this forum you will find and post information regarding the modding of Star Wars Battlefront 2. DO NOT POST MOD IDEAS/REQUESTS.

Moderator: Moderators

Niroku

Help! jeds in Geo1_xl

Postby Niroku » Sun Dec 18, 2005 2:52 pm

I am trying to swich the Side, rep.lvl with jed.lvl with have jed_knights_01-04 and Jed_master_01-03, on Geo1_xl . I have done every thing i know, and the it always crashes to my destop. I need help!

Schizo

RE: Help! jeds in Geo1_xl

Postby Schizo » Sun Dec 18, 2005 3:02 pm

You're editing the Mission.lvl, right? If so, make sure you're editing the right parts of the file.

Niroku

RE: Help! jeds in Geo1_xl

Postby Niroku » Sun Dec 18, 2005 3:14 pm

I already made sure it was on the right part!

Niroku

RE: Help! jeds in Geo1_xl

Postby Niroku » Sun Dec 18, 2005 3:21 pm

HELP?

-=Sithicalohiny=-

RE: Help! jeds in Geo1_xl

Postby -=Sithicalohiny=- » Sun Dec 18, 2005 4:26 pm

Have you replaced the remaining characters with 0 in the hex line?

Niroku

RE: Help! jeds in Geo1_xl

Postby Niroku » Sun Dec 18, 2005 4:34 pm

yes

1st Lieutenant
Posts: 453
Joined: Thu Feb 03, 2005 6:32 am
Location: The Netherlands

Postby Darth-Derkie » Sun Dec 18, 2005 5:51 pm

I think you can't have that much Jedi on Geonosis XL... Same thing happened to me on Coruscant Conquest, I could only have 2 Jedi on it or else it would crash.

arachon

Postby arachon » Mon Dec 19, 2005 9:17 am

so you have put jedi on corouscant... ive tride but it gave a CTD... how did you do?

Niroku

Postby Niroku » Mon Dec 19, 2005 11:41 am

I put jedi on Pol1c_con

-=Sithicalohiny=-

Postby -=Sithicalohiny=- » Mon Dec 19, 2005 11:53 am

It has something to do with the sniper dude. Once he is replaced the game crashes.
:?:

Niroku

Postby Niroku » Mon Dec 19, 2005 12:12 pm

I am not sure when I put more than 2jedi and for the hero, another jedi and the game didn't crash.

Missing Jedi Admin
Posts: 3277
Joined: Fri Nov 12, 2004 2:54 pm

Postby Leviathan » Mon Dec 19, 2005 2:12 pm

Well, in that case, you should probably list all steps you've followed to make your mod... Thus, we could find more easily what you've done wrong... :wink:

Return to SWBF2 Modding

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest