How can I put points to unlock only in Conquest?

In this forum you will find and post information regarding the modding of Star Wars Battlefront 2. DO NOT POST MOD IDEAS/REQUESTS.

Moderator: Moderators

Private Third Class
User avatar
Posts: 51
Joined: Thu Apr 05, 2018 11:48 am
Projects :: Kashyyyk Droid Invasion
Games I'm Playing :: SWBF2
xbox live or psn: DaviidHL_

How can I put points to unlock only in Conquest?

Postby DaviidHL » Wed Aug 29, 2018 3:15 pm

How can I put points to unlock in classes in conquest mode but remove them in hunt?

Jedi
User avatar
Posts: 1209
Joined: Mon Mar 21, 2011 8:12 pm
Location: STALKER!
Projects :: Star Wars Battlefront - Tides of War
Games I'm Playing :: SWBF2 RC EAW
xbox live or psn: I have ps4

Re: How can I put points to unlock only in Conquest?

Postby ARCTroopaNate » Wed Aug 29, 2018 4:08 pm

You can use setclassproperty in your scriptpostload section of you lua script like so.


SetClassProperty("all_inf_custom", "PointsToUnlock", "12")

Private First Class
User avatar
Posts: 81
Joined: Sun May 07, 2017 11:31 pm
Location: Kentucky, USA
Projects :: A New Frontier Era Mod
Games I'm Playing :: All teh BFs

Re: How can I put points to unlock only in Conquest?

Postby Calrissian97 » Wed Aug 29, 2018 7:47 pm

What Nate said, but you might have to use it *after* you have already loaded the class from your side lvl. Otherwise you'll be referencing a unit that doesn't exist yet. But I'd only do that if what Nate suggested doesn't work because sometimes that stuff seems to matter, sometimes it doesn't.

Jedi
User avatar
Posts: 1209
Joined: Mon Mar 21, 2011 8:12 pm
Location: STALKER!
Projects :: Star Wars Battlefront - Tides of War
Games I'm Playing :: SWBF2 RC EAW
xbox live or psn: I have ps4

Re: How can I put points to unlock only in Conquest?

Postby ARCTroopaNate » Wed Aug 29, 2018 7:48 pm

Hasn't ever mattered for me, I use Setclassproperty a fair bit but who knows.

Return to SWBF2 Modding

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests