ZETools not showing up in XSI

How to create models in XSI and other 3D applications and make them work in Battlefront 1 & 2. Post models, tips for application usage and share anything XSI, 3DMax, SketchUp, etc.

Moderator: Moderators

Posts: 1
Joined: Thu Aug 24, 2017 2:48 am
Projects :: KaminoWarfare
xbox live or psn: No gamertag set

ZETools not showing up in XSI

Postby CommanderFreeze » Sat Aug 26, 2017 7:48 pm

I am using a windows 8 laptop.

I downloaded this template here: http://www.swbfgamers.com/index.php?act ... ;down=1371

I did everything in this video https://www.youtube.com/watch?v=NvDMErh ... e=youtu.be and I did what the readme said, however, ZETools is still not showing up. (I hit the update button each time it popped up was I not supposed to do that?)

Do I need the latest version of ZETools for it to work? please help... :(

I also get a .dll error :'(

Master of the Force
User avatar
Posts: 4585
Joined: Sat Sep 19, 2009 11:37 am
Location: Mos Espa (germany)
Projects :: Republic Commando Side Mod

Re: ZETools not showing up in XSI

Postby Anakin » Mon Aug 28, 2017 7:44 am

what kind of dll error?? Did you install pyhton and all the other 3rd party tools??

Return to 3D Modeling & Animation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests