KoToR not working for Conversion pack?

Discuss and catch up on anything related to the SWBF1 Conversion Pack

Moderator: Moderators

Recruit Womprat Killer
Posts: 7
Joined: Mon Jun 23, 2014 11:26 am
Projects :: No Mod project currently.
xbox live or psn: No gamertag set

KoToR not working for Conversion pack?

Postby LeafyFurball » Mon Jun 23, 2014 11:38 am

Sorry if this was in the wrong section I am new here, but I can't seem to play in the KoToR mode for the conversion pack. I know that the help me guide told me go to a specific fourm but the link couldn't bring me there. If anyone can help me that would be great!

Sith
User avatar
Posts: 1392
Joined: Thu Jan 23, 2014 6:01 am
Location: You ask? What's your location?
Projects :: Star Wars - Battlefront III Legacy
Games I'm Playing :: Swbf GTA CoD LoL KH
xbox live or psn: El_Fabricio#

Re: KoToR not working for Conversion pack?

Postby thelegend » Mon Jun 23, 2014 2:03 pm

Did you install the patch 1.3?

Recruit Womprat Killer
Posts: 7
Joined: Mon Jun 23, 2014 11:26 am
Projects :: No Mod project currently.
xbox live or psn: No gamertag set

Re: KoToR not working for Conversion pack?

Postby LeafyFurball » Mon Jun 23, 2014 2:06 pm

I have not, how would you do that? I apoligize for the simple questions for you guys but to me who just started out mods for BF last night, isn't too simple for me so again, I apoligize for the hassle.

Field Commander
User avatar
Posts: 983
Joined: Tue Aug 13, 2013 11:58 pm
Location: The Universe
Projects :: Skin Changer - Warfront - Other stuff
Games I'm Playing :: SWBF SWTOR KotOR EaW
xbox live or psn: AaTc_CmdrAwesome

Re: KoToR not working for Conversion pack?

Postby commanderawesome » Mon Jun 23, 2014 5:00 pm

Download this and follow the instructions:
http://starwarsbattlefront.filefront.co ... atch;95418

If you don't wan't your units reskinned download this version instead:
http://starwarsbattlefront.filefront.co ... atch;95405

EDIT
You'll probably want to download this as well if you haven't already, it fixes quite a few bugs in the pack:
http://starwarsbattlefront.filefront.co ... atch;98307

Recruit Womprat Killer
Posts: 7
Joined: Mon Jun 23, 2014 11:26 am
Projects :: No Mod project currently.
xbox live or psn: No gamertag set

Re: KoToR not working for Conversion pack?

Postby LeafyFurball » Mon Jun 23, 2014 9:18 pm

So, the instructions for the 1.3 patch isnt that great. My menu batch file wont open, it apears for roughly half a second and then goes away. Any idea why this may be happening?

Field Commander
User avatar
Posts: 983
Joined: Tue Aug 13, 2013 11:58 pm
Location: The Universe
Projects :: Skin Changer - Warfront - Other stuff
Games I'm Playing :: SWBF SWTOR KotOR EaW
xbox live or psn: AaTc_CmdrAwesome

Re: KoToR not working for Conversion pack?

Postby commanderawesome » Mon Jun 23, 2014 10:45 pm

Did you make sure it was in the right folder? Also, if you downloaded the lite version, use lite-menu.bat instead.

Jedi High Council
User avatar
Posts: 2303
Joined: Sat Nov 15, 2008 1:57 pm
Projects :: I should probably start one...
Games I'm Playing :: TOR AC
xbox live or psn: ShadowScorch88

Re: KoToR not working for Conversion pack?

Postby Twilight_Warrior » Mon Jun 23, 2014 11:30 pm

commanderawesome is giving you the wrong v1.3 patch.

Here's the one you want to use:
viewtopic.php?f=35&t=14483

r117 won't work on Windows 7 or 8, and r129 is more up-to-date, anyway.

Recruit Womprat Killer
Posts: 7
Joined: Mon Jun 23, 2014 11:26 am
Projects :: No Mod project currently.
xbox live or psn: No gamertag set

Re: KoToR not working for Conversion pack?

Postby LeafyFurball » Tue Jun 24, 2014 8:52 am

I downloaded the new patch you gave me, and it all downloaded extremly quickly, and I started playing. The first match I played was with the CW on the endar spire and it was fine. Then I got to GCW part, and i spawned in as Lowbacca and my game crashed any idead what happened?

Jedi Admin
User avatar
Posts: 7388
Joined: Mon Aug 21, 2006 11:03 pm

Re: KoToR not working for Conversion pack?

Postby Maveritchell » Tue Jun 24, 2014 11:48 am

LeafyFurball wrote:I downloaded the new patch you gave me, and it all downloaded extremly quickly, and I started playing. The first match I played was with the CW on the endar spire and it was fine. Then I got to GCW part, and i spawned in as Lowbacca and my game crashed any idead what happened?


It sounds like you didn't install the latest version of the Conversion Pack. There's an order of install here:

Conversion Pack 2.0 (That's the main download)
Conversion Pack 2.2 Patch (That's a patch, and what you experienced is one of the bugs fixed in the 2.2 patch)
Unofficial 1.3 Patch

Recruit Womprat Killer
Posts: 7
Joined: Mon Jun 23, 2014 11:26 am
Projects :: No Mod project currently.
xbox live or psn: No gamertag set

Re: KoToR not working for Conversion pack?

Postby LeafyFurball » Tue Jun 24, 2014 12:19 pm

I got the 2.0 pack, the 2.2 patch, and the new link for the Patch for the conversion patch. I'm not sure if i did download the new conversion link right though. Does it have to do with the fact i am running on windows 8 and on steam?


EDIT: I tryed out the edar spire on KOTOR and it worked just fine. The heros and every thing. So thanks for the help everybody! If i run into a problem i'll just say it here.

Jedi Admin
User avatar
Posts: 7388
Joined: Mon Aug 21, 2006 11:03 pm

Re: KoToR not working for Conversion pack?

Postby Maveritchell » Tue Jun 24, 2014 1:26 pm

LeafyFurball wrote:I tryed out the edar spire on KOTOR and it worked just fine. The heros and every thing. So thanks for the help everybody! If i run into a problem i'll just say it here.


I was specifically addressing your issue with the GCW hero on Endar Spire (there was a memorypool error in the 2.0 release that was corrected in the 2.2 patch). There's not an endemic problem with the map, just one with that particular mode.

Recruit Womprat Killer
Posts: 7
Joined: Mon Jun 23, 2014 11:26 am
Projects :: No Mod project currently.
xbox live or psn: No gamertag set

Re: KoToR not working for Conversion pack?

Postby LeafyFurball » Tue Jun 24, 2014 1:59 pm

I had downloaded the patch, though i may have downloaded wrong. Also Raxus Prime crashes but that may be because i download the patch wrong.

Field Commander
User avatar
Posts: 983
Joined: Tue Aug 13, 2013 11:58 pm
Location: The Universe
Projects :: Skin Changer - Warfront - Other stuff
Games I'm Playing :: SWBF SWTOR KotOR EaW
xbox live or psn: AaTc_CmdrAwesome

Re: KoToR not working for Conversion pack?

Postby commanderawesome » Tue Jun 24, 2014 2:41 pm

Twilight_Warrior wrote:commanderawesome is giving you the wrong v1.3 patch.

Here's the one you want to use:
viewtopic.php?f=35&t=14483

r117 won't work on Windows 7 or 8, and r129 is more up-to-date, anyway.

Off topic: How did know he was running windows 7 or 8? He didn't say that until after...

Recruit Womprat Killer
Posts: 7
Joined: Mon Jun 23, 2014 11:26 am
Projects :: No Mod project currently.
xbox live or psn: No gamertag set

Re: KoToR not working for Conversion pack?

Postby LeafyFurball » Tue Jun 24, 2014 2:51 pm

I think it may just be an automactic assumption because most people have windows 7/8 but it's no problem you didnt know neither did he.

Field Commander
User avatar
Posts: 983
Joined: Tue Aug 13, 2013 11:58 pm
Location: The Universe
Projects :: Skin Changer - Warfront - Other stuff
Games I'm Playing :: SWBF SWTOR KotOR EaW
xbox live or psn: AaTc_CmdrAwesome

Re: KoToR not working for Conversion pack?

Postby commanderawesome » Tue Jun 24, 2014 4:24 pm

Off Topic:I run windows xp actually. :P

Jedi High Council
User avatar
Posts: 2303
Joined: Sat Nov 15, 2008 1:57 pm
Projects :: I should probably start one...
Games I'm Playing :: TOR AC
xbox live or psn: ShadowScorch88

Re: KoToR not working for Conversion pack?

Postby Twilight_Warrior » Tue Jun 24, 2014 6:52 pm

commanderawesome wrote:
Twilight_Warrior wrote:commanderawesome is giving you the wrong v1.3 patch.

Here's the one you want to use:
viewtopic.php?f=35&t=14483

r117 won't work on Windows 7 or 8, and r129 is more up-to-date, anyway.

Off topic: How did know he was running windows 7 or 8? He didn't say that until after...

LeafyFurball wrote: My menu batch file wont open, it apears for roughly half a second and then goes away. Any idea why this may be happening?


I knew why it was happening. That happens if you have Win7/8.

Return to SWBF1 Conversion Pack

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest