Can this work with Convo pack 2.0 and Dark Times?

Discuss the new Battlefront Zer0 mod.

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
Tekkenfreak4
Recruit Womprat Killer
Posts: 5
Joined: Mon Sep 22, 2008 7:38 pm
Projects :: No Mod project currently.
Games I'm Playing :: I have not listed any games yet
xbox live or psn: No gamertag set
Location: in a galaxy near you
Contact:

Can this work with Convo pack 2.0 and Dark Times?

Post by Tekkenfreak4 »

I also have quite a few modmaps... will this work with them, without it messing up my game?
RogueKnight
Space Ranger
Posts: 2512
Joined: Sat Nov 22, 2008 1:50 pm
Projects :: Life. Work.
Games I'm Playing :: League of Legends
xbox live or psn: No gamertag set
Location: Washington, US

Re: Can this work with Convo pack 2.0 and Dark Times?

Post by RogueKnight »

Tekkenfreak4 wrote:I also have quite a few modmaps... will this work with them, without it messing up my game?

Best way to find out is to try it. If it doesn't, make a separate addon folder and move DT or CP2 into that folder.
User avatar
Tekkenfreak4
Recruit Womprat Killer
Posts: 5
Joined: Mon Sep 22, 2008 7:38 pm
Projects :: No Mod project currently.
Games I'm Playing :: I have not listed any games yet
xbox live or psn: No gamertag set
Location: in a galaxy near you
Contact:

Re: Can this work with Convo pack 2.0 and Dark Times?

Post by Tekkenfreak4 »

will i still be able to access it within the new addon folder? or will i hate to switch it out for another mod?
AQT
Gametoast Staff
Gametoast Staff
Posts: 4883
Joined: Sat Nov 03, 2007 4:55 pm
Location: SoCal, USA

Re: Can this work with Convo pack 2.0 and Dark Times?

Post by AQT »

The seperate addon folder (which should be named something other than "addon") serves as a temporary folder that stores maps/mods that you currently do not wish to play but will at another time, meaning you will not be able to access them in-game. In short, any map/mod in your "addon" folder will be accessible in-game and thus add to your mission count.
MandeRek
Sith Master
Sith Master
Posts: 2766
Joined: Tue Oct 02, 2007 10:51 am
Projects :: Battlefront Zer0
Games I'm Playing :: SWTOR
xbox live or psn: No gamertag set
Location: Ghosting around GT
Contact:

Re: Can this work with Convo pack 2.0 and Dark Times?

Post by MandeRek »

I don't know how many other maps you've got installed, but I've got DT, Convo and BF0 (the latest, non-released vers.) all running without problems ;)
User avatar
skelltor
Sith
Sith
Posts: 1431
Joined: Fri Dec 11, 2009 6:24 pm
Projects :: BFSM
Games I'm Playing :: SWBFII
xbox live or psn: skelltor95
Location: minisnowta
Contact:

Re: Can this work with Convo pack 2.0 and Dark Times?

Post by skelltor »

yup it does work i have convo pack 2.2, bfo, and the darktimes and they all work fine.
User avatar
Tekkenfreak4
Recruit Womprat Killer
Posts: 5
Joined: Mon Sep 22, 2008 7:38 pm
Projects :: No Mod project currently.
Games I'm Playing :: I have not listed any games yet
xbox live or psn: No gamertag set
Location: in a galaxy near you
Contact:

Re: Can this work with Convo pack 2.0 and Dark Times?

Post by Tekkenfreak4 »

ok thanks
User avatar
skelltor
Sith
Sith
Posts: 1431
Joined: Fri Dec 11, 2009 6:24 pm
Projects :: BFSM
Games I'm Playing :: SWBFII
xbox live or psn: skelltor95
Location: minisnowta
Contact:

Re: Can this work with Convo pack 2.0 and Dark Times?

Post by skelltor »

no problem :)
CressAlbane
Master Bounty Hunter
Master Bounty Hunter
Posts: 1519
Joined: Fri Dec 18, 2009 8:02 am
Projects :: CTF Arenas
Games I'm Playing :: Steam- cressalbane2
Location: ¿uoıʇɐɔoן ʎɯ sıɥʇ sı

Re: Can this work with Convo pack 2.0 and Dark Times?

Post by CressAlbane »

With this, it should be noted that if you click "select all" than the localization/shell is messed up and refers to the eras by different names.
MandeRek
Sith Master
Sith Master
Posts: 2766
Joined: Tue Oct 02, 2007 10:51 am
Projects :: Battlefront Zer0
Games I'm Playing :: SWTOR
xbox live or psn: No gamertag set
Location: Ghosting around GT
Contact:

Re: Can this work with Convo pack 2.0 and Dark Times?

Post by MandeRek »

CressAlbane wrote:With this, it should be noted that if you click "select all" than the localization/shell is messed up and refers to the eras by different names.

That occurs only with the convo pack as well I believe. If I want to play a specific mod/era, I select those on one map first, then select all and it will be fine.
Post Reply