Dark Times II: Rising Son - Released!

Discussion, progress updates, and downloads for the Dark Times and Rising Son mods.

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
kitfisto15678
Rebel Sergeant
Rebel Sergeant
Posts: 183
Joined: Wed Aug 29, 2012 9:44 am
Games I'm Playing :: SWBFI SWBFII
Location: Los Angeles

Re: Dark Times II: Rising Son - Released!

Post by kitfisto15678 »

What do you mean by my configuration? I have the latest 1.3 patch. Could it be because I have 2 other era mods installed? Or visual only mods?
User avatar
Maveritchell
Jedi Admin
Jedi Admin
Posts: 7362
Joined: Mon Aug 21, 2006 11:03 pm

Re: Dark Times II: Rising Son - Released!

Post by Maveritchell »

I'm saying that you're reporting a "bug" in a four-year-old map that thousands of people have played with no report of incident. I looked at it on a couple of different computers just to confirm that the mode you're in has no issues. Evidence points to something special about your computer causing an issue with the mod. I don't know what that is.

I've always recommended this to be run alongside stock SWBF2 sides (in fact, it is a requirement), although I can confirm that it works fine alongside the 1.2 sides too(which are what the majority of my test cases were run with). If you have any changes to your game outside of the recommended parameters, I can't guarantee anything.
User avatar
kitfisto15678
Rebel Sergeant
Rebel Sergeant
Posts: 183
Joined: Wed Aug 29, 2012 9:44 am
Games I'm Playing :: SWBFI SWBFII
Location: Los Angeles

Re: Dark Times II: Rising Son - Released!

Post by kitfisto15678 »

Ok, well I'm reinstalling the game and cleaning out my addon folder and unnecessary files in the lvl_pc folder. Thanks for your help. :)
Post Reply